Vlasotinački bokseri u reprezentaciji Srbije

Mladi takmičari BK „Arena“ iz Vlasotinca prošle nedelje bili su učesnici 6. kola lige Bokserskog saveza Srbije. U hali sportskog centra „Trstenik“ okupilo se preko 200 ljubitelja plemenite veštine, koji su imali prilike da vide dosta zanimljivih i interesantnih borbi.

Trojica mladih vlasotinačkih boksera ulazilo je u ring, dok preostali bokseri nisu imali rivale, jer učešće klubova bilo je znatno manje nego što su organizatori predviđali. Možda je glavni razlog što je nedavno održano Državno prvenstvo Srbije i tako je došlo do zasićenja kod boksera, a neki klubovi su već otišli na letnju pauzu.

Dve pobede vlasotinačkih boksera i jedan poraz, to je svakako zadovoljavajući učinak mladih vlasotinačkih boraca u Trsteniku. Alek Andrejević izvojevao je sigurnu i ubedljivu pobedu nad domaćim bokserom, članom BK „Trstenik“, dok je kao pobednik u veoma interesantnoj borbi,  izašao i Ognjen Mitić, koji je bokserske rukavice ukrstio sa protivnikom iz Novog Pazara. Mlađani Nemanja Stojanović ring je napustio kao poraženi, jer je za rivala imao daleko starijeg i iskusnijeg partnera iz kragujevačkog Radničkog.

 

Objavljeno: 05.06.2017 | Autor: Vlastimir Stamenković
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca