Vlasotinački bokseri uspešno nastupili na takmičenju u Majdanpeku

U nedelju 14.11. 2021. u sportsko rekreativnom centru „6. avgust“ u Majdanpeku, pred oko 200 ljubitelja plemenite veštine, održano je redovno kolo lige bokserskog saveza jugoistočne Srbije. Na takmičenju su nastupili 12 klubova sa teritorije Republike Srbije.

Bokseri bokserskog kluba „ARENA“ Vlasotince, osvojili su dve zlatne i jednu srebrnu medalju. Osvajači zlatnih medalja su Jovan Dimitrijević i Nemanja Mitrović, koji su u finalu pobedili Mandrašević Danila (BK„Srpska čast“ Vranje) i Jovanović Uglješu (BK „Tigar“ Pirot), dok je srebrnu medalju osvojio Ognjen Bidžić koji je u finalu poražen od Stojanović Mladena (BK „Radnički“).

-Zadovoljan sam rezultatom koji smo ostvarili u Majdanpeku. Posebno sam zadovoljan nastupom Mitrović Nemanje, koji je pokazao zavidan nivo bokserske tehnike i zrelosti u ringu i koji je u uzrastu seniora, prekidom u prvoj rundi, pobedio svog protivnika. Osvojene medalje svakako predstavljaju podstrek našim sportistima da u buduće još više rade, jer u boksu opstaju samo najhrabriji i najuporeniji. Već narednog vikenda očekuje nas međunarodni turnir u Leskovcu na kojem će pored boksera iz naše zemlje nastupiti bokseri iz susednih zemalja poput Bugarske i Severne Makedonije – rekao je Ivan Jović, trener bokserskog kluba.

 

Objavljeno: 15.11.2021 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca