Vlasotinčani se osladili u Aleksincu

Da igrači ORK Vlasotinca poseduju kapacitet i znanje videlo se i na utakmici prvog kola Prve lige Istok predhodne nedelje u SRC“Vlasina“ kada nisu imali sreće u završnici utakmice protv Rtnja pa su doživeli minimalan poraz. Izvukli su Vlasotinčani pouke iz te utakmice i na gostovanju u Aleksincu protiv istoimenog kluba zabeležili prvu pobedu u novom prvenstvu. Igrali su izabranici Zvonka Stanojevića čvrsto u odbrani i efikasno u napadu. Zasluga za trijumf sigurno pripada svim igračima ali čini se da je za nijansu odskočio golman Miloš Božanić koji je svojim odbranama ulivao snagu i samopouzdanje saigračima.

RK ALEKSINAC – ORK VLASOTINCE 26 : 30 (14:14)

Aleksinac, sportska hala, gledalaca:100 , sudije : Dejan Martinović i Aleksandar Petrović obojica iz Jagodine. sedmerci : Aleksinac 4(3) , Vlasotince : 2 (1) ,
isključenja : Aleksinac: 10 , Vlasotince : 6 minuta.

Aleksinac : Nisić 2, Vasić, Ristić 1, Jovanović 11(2), Đorđević 2, Kostić, Stanojić 1, Trivunac, Stevanović 1, Mitrović, Milinčić 2, Mandić, Milosavljević. Stojanović 6(1)

Vlasotince : Božanić, Jovanović, Seizović 8, Aleksić 4, Stanojević, A. Stefanović, Arsić 1, Lepojević 1, Đokić, Šoršević 7, Petković 5, Kocić, N.Stefanović 4.

Igrač Utakmice : Miloš Božanić

 

Objavljeno: 09.10.2017 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca