Vlasotince: Ćerka ubila nepokretnu majku ?

Vlasotinačka policija pronašla je sinoć, osamadesetdvogodišnju ženu ubijenu u iznajmljenomn stanu u Vlasotincu. Nakon toga je privela žensku osobu staru 54 godina za koju se sumnja da je izvršilac ovog dela. Ubistvo je policiji prijavljeno oko 20.40h.

Sumnja se da je Ljiljana Stojičić (54) ubila majku Nadu (82), jer više nije mogla da podnese teret brige o nepokretnoj i dementnoj starici… Tragedija se dogodila u subotu oko 20.30, u centru Vlasotinca, u Ulici Siniše Janjića, u kućerku u kojoj su dve žene stanovale kao podstanari, gde se Ljiljana brinula o dementnoj majci. Ljiljana je majci presudila sa više uboda nožem po telu i vratu.

Majku je u Vlasotince dovela iz sela Svođa. Ćerka je jedinica i o starici nije imao ko drugi da brine. Od kada je Ljiljana dobila otkaz u konfekciji „1. maj“, jedva su sastavljale kraj sa krajem. Jedini izvor prihoda bila im je Nadina minimalna penzija.

– Stalno ju je vodila kod lekara i trudila se da joj pomogne, ali starica nikada nije bila zadovoljna. Psihički je zlostavljala ćerku kojoj je kap u čaši možda bilo to što je ostala bez zaposlenja – kaže jedna od najbližih komšinica Stojičića i tvrdi da se Ljiljana od tada potpuno promenila.

Najverovatnije je reč o porodičnoj tragediji, a sumnja se da je ćerka Ljiljana nožem, sa više uboda, usmrtila svoju nepokretnu majku Nadu Stojičić.

„Policija radi na utvrđivanju svega što se desilo“, kažu iz policije. Uviđaj je izvršio zamenik Višeg javnog tužioca u Leskovcu.

 

Objavljeno: 19.06.2016 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca