Vodovod: Očekuje se pad pritiska zbog prekida u isporuci električne energije

Obaveštavamo ponovo korisnike da će zbog prekida u isporuci električne energije u periodu od 09.00 do 14.00 časova doći će do prekida i u preradi vode na PPV „Nerezine“ i da će se distribucija vode potrošačima vršiti iz rezervoara, tako da se u vodovodnim instalacijama očekuje pad pritiska a postoji mogućnost i privremenog prekida u isporuci vode kod vršnih potrošača.

Iz preventivnih razloga, vodu i dalje treba koristiti za tehničku upotrebu, sve do zvanične potvrde ZZJZ Leskovac o njenoj higijenskoj ispravnosti.

JKP „Vodovod“ Vlasotince će u toku dana obezbediti cisterne za vodu po sledećem rasporedu:

Cisterna br.1 JKP „Grdelica“ kontakt osoba Dragan Pejčić 063/1161285 Šišava naselje „Čuke“, Lomnica, Mije MilenkoviĆa, i ulice na potezu prema Belom Kamenu.

Cisterna br. 2 JKP „Komunalac“ Leskovac, kontakt osoba Dragan Karajović 062/8067105 Glozane, Kukavica, Orašje, naselje Kitka, Dadinački put, Milorada Veličkovića, Dom Zdravlja.

Cisterna br.3 JKP“Lebane“ kontakt osoba Danijel Miljković 063348983 Industrijska zona, 29 novembra, Marka Oreškovića, plato ispred opštine, 22 divizije, Boljare, i naselja duž Leskovačkog puta.

 

Objavljeno: 15.07.2021 | Autor: InfoDesk




  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca