Za koga ? Za Vlasotince !

Rukometašice, bokseri, atletičari i šahisti bili su danas gosti predsednika vlasotinačke opštine Zorana Todorvića i njegovih saradnika povodom izuzetnih rezultata koje su postigli proteklih nedelja i meseci.

Rukometašice su prešle u viši rang takmičenja, Bokserski klub Arena drugi je u Srbiji u konkurenciji 47 klubova, mala šahistkinja Anđela Dinić je sa 57 takmičenja donela 53 pehara, a atletičar Bogdan Zdravković pobedio je u svim takmičenjima u svojoj kategoriji.

Osim u sportu, mladi vlasotinački sportisti su bili uspešni i u školi, pa je tako bokser Ognjen Mitić osvojio treće mesto na republičkom takmičenju iz fizike.

– Vi ste na taj način doprineli ličnoj afirmaciji, ali ste i reprezentovali i mesto iz koga dolazite i na tome vam, u ime lokalne smaouprave, zahvaljujem. Pokazali ste još jednom da ovde rastu talenti i da kroz sistematski rad ti talenti daju najbolje rezultate. Ako je lokalna samouprava doprinela tome u jednom delu onda je zadovoljstvo, svakako, obostrano – rekao je predsednik opštine Zoran Todorović.

On je obećao da će u toku ove godine biti završen projekat grejanja i klimatizacije u sportskoj hali i da se radi na pribavljanju brojnih dozvola i saglasnosti u vezi sa tim, kako bi u narednoj godini bila obezbeđena sredstva za završetak instalacija u sportskoj hali. Todorović je naglasio da se radi na usaglašavanju pravilnika o nagrađivanju sportista, kako bi taj proces postao jasan i transparentan.


Predsednik Sportskog saveza Milan Jović naglasio je da raduje činjenica da se sve veći broj mladih uključuje u sport.

– S obzirom na to da živimo u eri modernih komunikacija, vreme koje deca provedu na terenu umesto za kompjuterom ili sa telefonom je neprocenjivo – zaključio je Jović.

Predsednik ženskog rukometnog kluba Milan Vidosavljević poklonio je rukometnu loptu predsedniku opštine uz konstataciju da sportski pozdrav rukometašica na početku svake utakmice glasi: „Za koga – za Vlasotince“.


 

Objavljeno: 31.05.2017 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca