Zanimljiv fudbalski vikend pred nama

U svim ligama su završnice prvenstva , u zoni Jug i Srpskoj ligi Istok otala su još dva kola. Vlasina se odavno oprostila od srpskoligaškog društva, u predposlednjem 29. kolu Vlasotinčani odlaze na noge Slogi u Despotovcu koja je najozbiljniji kandidat da se uz Rosuljce preseli u zonski stepen takmičenja. Slogaši imaju jači motiv jer još uvek imaju teoretske šanse za spas na drugoj strani fudbsleri Vlasine bi se pbedom revanširali Despotovčanima za poraz jesenas na Rosulji od kad je i počeo totalni pad Vlsotinčana.

Budućnost na stadionu Dubrava igra komšijski derbi sa Slogom iz Leskovca, oba rivala će igrati rasterećeno, Sloga je pobedom nad gradskim rivalom Dubočicom u prošlom kolu obezbedila opstanak dok su Orašani pružili dobru partiju na gostovanju kod imenjaka iz Popovca, budućeg srpskoligaša. Očekuje se dobra i zanimljiva utakmica.

U Jablaničkoj ligi najteži posao ima Jedinsto koje gostuje u Pertatu već otpisanom Radničkom, pobedom bi Šišavci znatno uvećali šanse za opstanak. Progres u Ladovici dočekuje snažnu ekipu Čekmina koja je do pre par kola bila ozbiljan kandidat za prvo mesto, Na igraliđtu pored Vlasine u Stajkovcu Polet će ugostiti Kumarevo u borbi za što bolji plasman,

Zanimljivo će biti i u Međuopštinskoj ligi, u borbi za opstanak Gradac u Konopnici dočekuje BSK sa velikim izgledima da pobedom osigura status. U Batulovcu Mladost dočekuje imenjaka iz Donje Lokošnice kome gori pod nogama i strepi za opstanak, Batlovčani bi pobedom mogli da se umešaju u borbu za treće mesto, što bi za ovaj uspešan sportski kolektiv značilo uspeh.

Sve utakmice se igraju u nedelju Srpska liga i zona Jug od 17.30 a Jablanička i Međuopštinska liga od 17,00 časova.

 

Objavljeno: 25.05.2017 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca