Završen još jedan Vinski bal

Sinoć je pored obale reke Vlasine završen još jedan Vinski bal, trideseti po redu.

Još jednom se potvrdilo da je najbolji deo cele manifestacije – izbor Mis Vinskog bala. Žiriju se najviše dopala Vlasotinčanka Jelena Mitrović, učenica trećeg razreda Ekonomske škole.


Jelena Mitrović, mis Vinskog bala 2015.

Pored nagrade od 30.000 dinara dobila je i tortu, dar poslastičare 5+ kao i mnogo drugih poklona.Bal je završen podelom nagrada i priznjanja, nastupom estradnih zvezda, izborom boginje vina i vatrometom.Jovana Jović, Marija Kostić, Katarina Veličković, Aleksandra Golubović i Jelena Mitrović

Prvu pratilja je Jovana Jović iz Leskovca, koja je svojih 20.000 dinara poklonila humanitarnoj fondaciji Veliko srce, a druga pratilja je Marija Kostić iz Vlasotinca.
Mis fotogeničnosti je Katarina Veličković, a mis šarma Aleksandra Golubović, obe iz Vlasotinca.Najbolje vino među vrhunskim belim vinima imao je Dragan Pešić, među vrhunskim crnim Zoran Popović, među autohtonim belim Bratislav Ristić i među autohtonim crvenim vinima – Tomislav Mladenović.
Za najboljeg vinogradara u 2015. godini proglašen je Branislav Bidžić.Prve večeri su za dobru zabavu bili zaduženi Nenad Milosavljević, poynatiji kao Neša Galija i Aleksa Jelić sa svojim plesačicama.Završne druge večeri publiku su zabavljali Čeda Marković, Snežana Babić Sneki i Nada Topčagić


 

Objavljeno: 15.08.2015 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca