Završen turnir radnih organizacija u malom fudbalu

Od 01. do 09. decembra 2014. godine u Sportsko Rekreativnom Centru „Vlasina“ u Vlasotincu, uz učešće 17 ekipa, održan je turnir u malom fudbalu.
U utakmici za treće mesto sastale su se ekipe SRC „Vlasina – ELRAD. Organizatori turnira su bili bolji i zasluženo slavili rezultatom 7:0 (3:0).

Nakon završetka utakmice za treće mesto, odigrana je revijalna prijateljska utakmica ženskih fudbalskih klubova „Rosulja 2014″ i „Lavice“ iz Leskovca. Rezultat je bio 3:1 za gošće iz Leskovca.

U finalu su igrale ekipe PS Vlasotince i PU Leskovac, koja je inače na turniru nastupila kao gost (poziv organizatora turnira). Gosti su trijumfovali rezultatom 2:4 (2:0) i tako osvojili prvo mesto.

– SRC „Vlasina“ želi da se zahvali sudijskoj organizaciji i predsedniku sudijske organizacije Vlasotinca, Đokić Goranu – Vicku i svim fudbalskim sudijama (Đokić S. Goran, Janković Stefan, Stamenković Miloš, Pavlović Miloš), koji su bez nadoknade uzeli učešće u deljenju pravde na turniru koji je trajao 9 dana, i na kome je učestvovalo 17 ekipa bez kotizacije – rekao je direktor SRC „Vlasina“ gospodin Petar Cvetković.

 

Objavljeno: 10.12.2014 | Autor: InfoDesk


Galerija slika
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca