Završen turnir u selu Jastrebac, sport i humanost na prvom mestu

Sinoć je u selu Jastrebac završen memorijalni noćni turnir Jastrabac 2023 a sve u sećenje na nedavno preminulog Miliša Ilića koga meštani nisu i neće nikad zaboraviti. Turnir su organizovali Miloševi prijatelji, MZ Jastrebac uz veliku podršku Sportskog saveza Vlasotince, a bilo je i dosta sponzora turnira.

-Turnir je počeo 13.8.2023. godine jer je to dan Miloševog rođenja, a mi obećavamo da svaki naredni turnir počinjati istog datuma – rekla je Marija Stanković, jedan od organizatora.

Pobednik turnira je ekipa „Gr. Dejan Majorac“ koja je u finalu bila bolja od ekipe „Marko Ilić – Oleo mac“. Treće mesto zauzela je ekipa „Miloševi drugari“

Najbolji igrač je Milovan Stojiljković a za najboljeg golmana proglašen je Mihajlo Stojanović.

-Hvala Miloševim roditeljima i bratu što su nas podržali u svemu i što su bili tu za nas tokom celog turnira. Hvala svim ekipama i igračima jer bez njih ne bi ni bilo turnira, hvala publici koja je ostala verna do kraja kao i redarima koji su skupljali lopte. Hvala svim sponzorima jer smo zahvaljujući njima obezbedili nagrade, hvala Sportskom savezu Vlasotinca kao i Veljku koji je sve ovo zabeležio i sačuvao od zaborava.


Pobednici turnira, ekipa GR Dejan Majorac

Humanost na delu

Prilikom dodele nagrada ekipi GR Dejan Majorac, predstavnik ekipe je vratio kovertu sa novcem organizatorima i rekao da je stav ekipe da se odriču nagrade i da žele da taj novac bude upotrebljen za izgradnju Miloševe spomen česme u selu. Isto to su učinili i članovi ekipe Marko Ilić – Oleo mac

-Mi smo još na početku turnira odlučili da to uradimo, naravno ako novac osvojimo. Pre toga smo organizovali sjajnu akciju za pomoć maloj Anastasiji i skupili preko 750.000 dinara. Ja i moja ekipa ćemo i dalje da se trudimo da pomognemo što više humanitarnih akcija jer su humanost i sport nekako neraskidivi – rekao je Dejan Petrović, vlasnik GR Dejan Majorac.


 

Objavljeno: 20.08.2023 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca