Završene 7. radničke sportske igre, moguće formiranje Radničke lige

U ženskoj konkurenciji fudbalerke ekipe Opštinska uprava Vlasotince zauzele su prvo mesto na sinoć završenim Radničkim sportskim igrama. Drugo mesto pripalo je ekipi Elrad VSS, a treće ekipi Grunera. Sanja Stojiljković je najbolja igračica turnira, a Anđelka Jovanov najbolji golman, obe iz ekipe Opštinske uprave.

Kod muškaraca, prvo mesto pripalo je ekipi HSV-a, drugo ekipi Opštinske uprave, a treće mesto zauzela je ekipa MM Komerc. Iz redova HSV-a je i najbolji igrač turnira Vasilije Jeftić, a za najboljeg golmana proglašen je Srđan Ranđelović iz ekipe Opštinske uprave Vlasotince.

Paralelno je održavan i turnir radničkih ekipa u kojima rade, ali i za koje igraju i registrovani igrači, u muškoj konkurenciji. Tu je prvo mesto zauzela ekipa Grunera, drugo ekipa Privrednici ( Evro stil/Evro gradnja) i treće ekipa Elrada. Iz pobedničke ekipe su najbolji igrač Milan Todorović i najbolji golman Saša Jovanović.

Sedme po redu Radničke sportske igre organizovao je SRC Vlasina. Interesovanje za ovu vrstu takmičenja se iz godine u godinu povećava, kako među takmičarima, tako i među publikom, pa u ovoj ustanovi razmatraju mogućnost formiranja Radničke lige.

 

Objavljeno: 18.10.2022 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca