Završnica fudbalskog prvenstva

ZONA „JUG“
U subotu se završava jesenji deo prvenstva u Zoni „JUG“. Potpuno novi tim Vlasine u jesenjoj sezoni nije blistao i trenutni plasman u sredini tabele je i realna odnos svih događanja u klubu. U poslednjem 15.kolu fudbaleri Vlasine gostuju u Predejanu domaćem Moravcu, koji u drugom delu jesenje sezone igra daleko bolje. Utakmica na terenu pored auto puta igra se u subotu sa početkom u 13 časova.

JABLANIČKA OKRUŽNA LIGA
Fudbalska zavesa biće ovog vikenda spuštena i na fudbalskim tereni Jablaničke okružne lige. Budućnost iz Orašja u subotu na svom terenu ima lepu priliku da pobedom overi titulu jesenjeg prvaka u duelu sa ekipom Železničara. Sutradan u nedelju u Ladovici domaći Progres ugostiće neugodni sastav ekipe Mladosti iz Vinarca. Oba ova susreta počinju u 13 časova.

MEĐUOPŠTINSKA LIGA
Na zasluženi zimski odmor idu i fudbaleri koji igraju u klubovima Međuopštinske lige. U poslednjem 15. kolu u subotu u Šišavi domaće Jedinstvo igra sa ekipom Morave iz Gložana. U nedelju u Batulovcu Mladost dočekuje istoimenu ekipu iz Donje Lokošnice, i to je dobra prilika da domaćin stigne do prvih ovojesenjih bodova. Polet iz Stajkovca pokušaće da stigne do povoljnog rezultata u meču sa ekipom OFK Morave u Leskovcu. Sve utakmice poslednjeg 25. kola igraju se sa početkom u 13 časova.

 

Objavljeno: 20.11.2014 | Autor: InfoDesk


Galerija slika
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca