Zona Jug, Budućnost – Vranjska Banja 4 : 0 (3:0)

Orašje , gledalaca 100, sudija : Ilija Radisavljević (Vladičin Han) 6 , strelci : Stojanović u 1. i 50. Stanković u 11. i Ristić u 37.minutu

Budućnost : Stojiljković,Đokić,Ristić, Stanković , Milić , Janković, Mladenović, (Nikolić -) Petrović , Stojanović (Đikić), Mitrović, Malićević (Cvetković).

Vranjska Banja : Imeri, N.Stojanović, V.Stojanović, Đorđević, N.Jovanović, Gavrilović (Durmašević), Tasić (Janković), Demić, Mihajlović, S.Jovanović (Krstić), Tašić.

Igrač utakmice : Bogoljub Stojanović (Budućnost)

Kakva ih sudbina čeka, gostima je još u prvom minutu pokazao Bogoljub Stojanović kada je prvu izglednu priliku pretvorio u pogodak. Gosti su na Dubravu došli sa oreolom favorita jer su pre meče bili u samom vrhu tabele, ali tako nisu mislili Orašani. Bez imalo respekta ušli su u utakmicu, čvrto rešeni da „favorita“ primoraju na kapitulaciju, i tako je i bilo. U 11. minutu drugi Bogoljub, ovog puta Stanković, povratnik iz Vlasine duplirao je vođstvo domaćina. Igrači Budućnosti nisu posustajali, naprotiv, još žešće su napali pa je u 37. minutu Ristić rešio pitanje pobednika. Visoko vođstvo delovalo je opuštajuće na igrače zonaša iz Orašja pa su posle odmora spustili ritam, svesni da naspram sebe imaju protivnika od koga im ne preti velika opasnost.

Ako je i bilo nekih dilema razrešio ih je Bogoljub Stojanović u 5.minutu nastavka svojim drugim golom. Gosti su pokušavali na sve načine da dođu makar do počasnog pogotka pri tome koristeći grublju igru i provokacije, ali Orašani su sve to podneli i na kraju zabeležili visoku pobedu, a na konto uknjižili tri nova boda kojim su učvrstili poziciju u gornjem delu tabele.

 

Objavljeno: 28.09.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca