ŽSKU Vlasotince – Egzibiciona utakmica (deca protiv roditelja) i humanitarna akcija

Žensko sportsko košarkaško udruženje (ŽSKU) u nedelju, 24. decembra ove godine, u SRC „Vlasina“ u Vlasotincu imalo je svoje pretpraznične aktivnosti. Ali ne bilo kakve već spektakularne!

Prvo je bilo organizovano fotkanje dece za klupski kalendar. Pravi pozeraj, šta reći! A onda je usledio pravi spektakl – utakmica dece protiv svojih roditelja. Bilo je tu fantastičnih poteza na obe strane, doduše kod starije garde malo usporenijih ali to im nije smetalo da se onako baš muški potrude. Bilo je navijanja, kako pored terena, tako i sa tribina. Deca su se revanširala svojim roditeljima koji gledajući treninge stalno imaju nešto da dobace svojoj deci. Ovog puta su deca bila ta koja su upućivala kritike roditeljima na terenu. I to baš žestoko !


-Rezultat, verujte mi, niko ne zna, a to je i najmanje važno, ali znamo da je bilo fantastično sve ovo gledati i uživati. I sam sam u jednom trenutku ušao na teren želeći da lično osetim tu atmosferu. Nasmejana lica različitih generacija u istoj utakmici. Nadam se da će ovo postati tradicija i da ćemo svake godine, uoči novogodišnjih praznika, sve ovo ponavljati – kazao nam je trener Vlastimir Stojanović Laško.

Sve ovo pratila je i humanitarna akcija dobrovoljnih priloga za lečenje male Anastasije a za dobru zabavu pobrinuo se lično on – Deda Mraz !

Foto galeriju sa ovog događaja možete videti na ovom linku.


 

Objavljeno: 26.12.2023 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca