Bebadrino – kreativnost mladih na delu

U našem malom gradu na Vlasini od nedavno smo bogatiji za još jednu snajku „preko Drine“. Ova novopečena vlasotinačka snajka, o čijoj smo kreativnosti pisali u januaru 2016. godine, kada je napravila sneška od plastičnih čaša, sada ima nove ideje.

Pokrenula je kreativnu radionicu i nazvala je Bebadrino. Kako je sada i majka male Drine, a inače osoba sa dosta energije koja ne voli da ima „prazan hod“ u toku dana, dok beba spava, ona izrađuje unikatne artikle. U njenoj kolekciji se tako nalaze ukrasi za zidove i ormane, slagalice za decu, table sa imenima i podacima novorođenčadi, torte od Pampers pelena za prve posete bebicama, privezci sa unikatnim porukama, ukrasi za rođendanske torte-toperi… Sve se radi po narudžbi i ličnim željama kupca. Cene su više nego pristupačne za presonalizovane proizvode, a dostava u našem gradu je lična i besplatna dok je za ostatak Srbije zadužen postekspress. Neke od artikala možete da vidite na priloženim fotografijama i u samom članku a ostatak ponude pogledajte na sledećim linkovima:

https://www.facebook.com/bebadrino

https://www.instagram.com/bebadrino

 

– Bebadrino kreativna radionica pokreće nagradnu igru u kojoj svi možete sudelovati tako što lajkujete stranicu na društvenoj mreži Facebook, lajkujete objavu o nagradnoj igri i podelite je sa opcijom JAVNO. Izvlačenje nagrada će biti obavljeno UŽIVO. Nakon što bude izvučeno ime i prezime dobitnika, odmah će biti i provjereno da li je isti ispunio uslove, te u slučaju da nije, biraće se drugi dobitnik – kaže Maja Stanojević, idejni pokretač radionice.

Sve nagrade će biti urađene u bojama po Vašem izboru, sa imenima i oblicima koje Vi odaberete. O tome više na linku iznad…


Ova prva nagradna igra važi samo za područje Srbije dok će u decembru biti organizovana nagradna igra za područje BiH.

 

Ovim člankom želimo da podržimo i promovišemo mlade sugrađane koji se trude i pokušavaju da svojim ručnim radovima ulepšaju svakodnevnicu naših sugrađana i usput zarade koji dinar.


 

Objavljeno: 16.11.2017 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca