Demant: Skupština kluba bila nelegalna

Danas je na našu adresu stigao demant teksta koji je objavljen na našem portalu, a koji se tiče smene predsednika fubalskog kluba Vlasina. Od gospodina Tome Zlatkovića smo dobili tekst koji objavljujemo u celini.

Nakon nedavno održane „nelegalne skupštine kluba“ hteo bih da izrazim veliku zabrinutost zbog širenja velikih neistina i jedne vrste linča i nasilja, a sve to zbog jednog čoveka, koji posle svega mogu da kažem da je najveći neprijatelj Vlasine.

Ja sam 3. decembra zakazao vanrednu skupštinu kluba za 17. decembar, jer sam dao obećanje da ću to učiniti nakon završetka jesenjeg dela prvenstva. Hteo sam da održim dato obećanje pošto nakon nedavne smene vlasti nisam imao podršku lokalne samouprave. Nisam hteo da Vlasina bude moj taoc jer sam na zadnjoj skupštini koja je održana 2013. godine izabran za predsednika kluba na 4 godine, pa bi moj mandat važio do 2017. godine. Ali nekome se mnogo žurilo, bliže se izbori u fudbalskom savezu Vlasotinca, a kako sam naveo, Vlasinin neprijatelj, sekretar kluba Vlastimir Stamenković, nema podršku Vlasine.

Skupštinu koja je održana ne želim da priznam jer je nelegalno zakazana. Za zakazivanje, (na tajnom upravnom odboru koji je zakazao sekretar kluba), glasalo je 4 člana uprave od 9 ukupno, što nije dovoljno za zakazivanje vanredne skupštine.

Vanrednu skupštinu kluba koju sam zakazao u skladu sa statutom kluba ću održati 17. decembra, pa ovom prilikom pozivam sve simpatizere, navijače, bivše i sadašnje igrače, da prisustvuju skupštini. Tada ću da iznesem gde su sve utrošena sredstva za koja me terete da nemam opravdanje.

Kada sam došao u klub zatekao sam dugovanja koja su datirala čak iz 2008. godine. Klub je bio non stop u blokadi jer sekretar kluba koji klub košta 52.000 dinara mesešno (624.000 godišnje), nije bio nikad na radnom mestu pa je klub tužio i naplatio ko god je hteo, a da u zaštitu kluba na poziv suda, niko nije išao jer pozivi nisu stizali.

Imam ogroman pritisak od sadašnjih predstavnika lokalne samouprave da predam klub na rukovanje čoveku koga su nedavno nelegalno izabrali. A baš ti ljudi su 2014. godine na čelu sa tadašnjim predsednikom hteli da ugase klub, pa me brine odakle sad tolika želja da isti oni njime rukovode.

 


Kako sam već naveo Skupštinu kluba ću održati 17. decembra i još jednom pozivam sve koji žele dobro Vlasini da dođu i čuju tačno stanje u klubu.


 

Objavljeno: 13.12.2015 | Autor: InfoDeskPreuzmi fajlove  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca