Fudbal, zona Jug, Budućnost – Jedinstvo (GS) 5:2 (0:1)

Orašje , gledalaca 50 , sudija LJubiša Pavlović (Lebane) pomoćnici : Aleksandar Nikolić (Strojkovce) i Stafan Filipović (Leskovac) , strelci : 0:1 D.Stefanović u 37. , 1:1 Stojanović u 49. 2:1 Milenković u 54. 3:1 Milićević u 60. 3:2 Blagojević u 62. 4:2 Milenković u 68. i 5:2 Ristić u 83.minutu.

Budućnost : Stojiljković, Ilić (D.Đokić), Milićević, Janković, Jovanović, Milić, Nikolić (Ristić), Petrović, Stojanović, Mitrović (Stanković), Milenković.

Jedinstvo : Đorđević,Novović, Alempijević, V.Stefanović, Marinković, D.Dimitrijević, M.Dimitrijević, Nikolić, Blagojević, D.Stefanović, S.Stefanović.

Igrač utakmice : Bojan Milenković (Budućnost)

Samo oko 50 svedoka lepe i ubedljive pobede Budućnosti nad komšijama iz Gornjeg Stopanja, verovatno povedeni pričama o navodnom dogovoru u vezi sa rezultatom utakmice u takozvanoj varijanti „tri za tri“ ali po onome što je viđeno na terenu ne bi se moglo reći da su glasine bile opravdane. Od samog početka meča razvila se agresivna igra u kojoj su domaći igrači imali inicijativu i propustili nekoliko izglednih prilika za pogodak. Gosti su u 37. minutu golom Dejana Stefanovića kaznili promašaje Orašana. Bilo je dosta nervoze među igračima, čarki i situacija koje su mogle da se izrode u ozbiljniji incident.

U drugom delu igre domaći igrači su u potpunosti preuzeli igru i postigli pet lepih golova dok su Stopanjčani tražili krivce u svemu i svačemu osim u svojoj igri. U četvrtom minutu nastavka Bogoljub Stojanović u svom prepoznatljivom stilu „načinje“ mrežu rivala a 5 minuta kasnije Bojan Milenković svojim prvim pogotkom donosi preokret. Na isteku 60.minuta Danijel Milićević, koji je bio neuhvatljiv za čuvare lepim golom uvećava prednost zonaša iz Orašja. Dva minuta kasnije Blagojević koristi grešku odbrane domaćina, daje tračak nade svojoj ekipi da može da napravi dobar rezultat, ali najpre Milenković a onda i rezervista Ristić krunišu odličnu igru izabranika Miluna Pejića i tri dragocena boda.

 

Objavljeno: 25.08.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca