Fudbaleri „Jedinstva“ iz Šišave jedini stigli do pobede

ZONA „JUG“
Fudbaleri Vlasine poraženi su na gostovanju u 23. kolu Zone „Jug“ u meču sa domaćim BSK u Bujanovcu. Domaći igrači su slavili sa 2:1, a u ekipi Vlasotinčana nije bilo nekoliko standardnih prvotimaca, pa su njihova mesta zauzeli igrači iz podmlatka.

JABLANIČKA OKRUŽNA LIGA
Lider na tabeli ekipa Budućnosti iz Orašja poražena je u Grdelici rezultatom 2:0 za domaće Jedinstvo. Isuviše komotno fudbaleri iz Orašja ušli su u ovaj meč, što su domaći igrači iskoristili i stigli do vredne pobede koja im daje šanse da ostanu u ligi. Da nije bilo sudijskih nepravdi na račun fudbalera Progresa sigurno je da bi se Ladovčani vratili sa celim plenom iz Vinarca.
Ovako susret sa ekipom Mladosti završen je nerečenim rezultatom 1:1.

MEĐUOPŠTINSKA LIGA
U proteklom 22.kolu samo fudbaleri Jedinstva iz Šišave stigli su do pobede i to u meču na svom terenu sa ekipom Navalina. Konačan ishod ovog susreta koji su gosti rešili vođstvom u prvom delu igre je 4:1 za fudbalere Jedinstva. Morava iz Gložana igrala je 2:2 sa ekipom Sušica u Donjem Sinkovcu. Loš dan imali su fudbaleri Gradaca koji su sa 3:1 poraženi od Bratstva u Bratmilovcu, kao i ekipa Poleta iz Stajkovca koja je sa 4:0 izgubila od domaće Slobode u Donjem Brijanju. Sreće ovog puta nisu imali i igrači Mladosti iz Batulovca kjoi su na svom terenu sa 0:1 poraženi od leskovačke Morave.

 

Objavljeno: 28.04.2015 | Autor: Vlastimir Stamenković
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca