Vlasina dočekuje Jedinstvo iz Bele Palanke

Zona „Jug“
U 22. kolu zone ,,Jug“ fudbaleri Vlasine u nedelju sa početkom u 16,30 časova dočekuju ekipu Jedinstva iz Bele Palanke. Ovaj meč je od izuzetnog značaja za gostujuće fudbalere jer se bore za opstanak, dok fudbaleri Vlasine posle poraza u vanrednom kolu koje je odigrano prošle srede u Medveđi protiv domaće Jablanice i poraza od 3.1, praktično nemaju nikakve šanse za sam vrh tabele.

JABLANIČKA OKRUŽNA LIGA
Na programu je 21.kolo u kome vodeća Budućnost na svom terenu u subotu dočekuje veoma dobru ekipu Mladosti iz Vinarca. Ekipa iz Orašja prošle nedelje doživela je ubedljiv poraz u Miroševcu u meču u kome je glavni sudija u velikoj meri kumovao porazu. Ali, ono što moraju da znaju igrači Budućnosti, a to je, da se moraju poštovati odluke sudije i da se one ne mogu ni menjati. Teranje inata i rasprava sudijama samo šteti ekipi i baš zbog toga fudbaleri Budućnosti moraju u narednim utakmicama da se više posvete igri, i da u velikoj meri koriguju svoje ponašanje na terenu. U nedelju u Ladovici domaći progres odmeriće snage sa ekipom Umca. Oba ova susreta počinju u 16,30 časova.

MEĐUOPŠTINSKA LIGA
U nedelju igraju se sve utakmice 21. kola Međuopštinske lige. U Konopnici igra se komšijski derbi. Domaći Gradac dočekuje prve komšije, ekipu Jedinstva iz Šišave. Ekipa Morave u Gložanu ugostiće ekipu leminda 1953, a u Stajkovcu domaći Polet igra sa ekipom Marjan MB, dok Mladost iz Batulovca igra u Guberevcu sa ekipom Moravca. Sve ove utakmice počinju u 16,30 časova.

 

Objavljeno: 17.04.2015 | Autor: Vlastimir Stamenković
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca