Vlasina remizirala u Bobištu

Ovog poslednjeg vikenda vremenski uslovi bili su protiv fudbala. Hladno vreme i kiša u velikoj bili su najveći protivnici da fudbalski sladokusci uživaju u fudbalskim susretima u Jablaničkom okrugu. U 19. kolu Zone „Jug“ fudbaleri Vlasine gostovali su u obližnjem Bobištu gde su u duelu sa istoimenim domaćinom igrali nerešeno – 1:1. Na terenu koji je bio prava kaljuga, fudbaleri obe ekipe vodili su bespoštednu borbu čitavih 90 minuta. Domaća ekipa došla je u vođstvo u 89.minutu, a samo minut kanije borbeni Stefan Đokić je poravnao rezultat. Rezultati Vlasine u prolećnoj sezoni daleko su bolji u odnosu na jesnji deo, tako su „Rosuljci“ od mogućih 12 bodova osvojili deset bodova.

U Jablaničkoj okružnoj ligi fudbaleri Budućnosti iz Orašja imaju dominantnu ulogu. Čvrsto su zaseli na čelnu poziciju i imaju osam bodova viška od drugoplasirane Plantaže. I u nedeljnoj utakmici pokazali su svu zrelost, pobedivši na teškom terenu sa 2:0 ekipu Mladog borca iz Živkova. Goropadni su bili i Ladovčani na svom bunjištu, pobedom od 6:2, protiv neugodne ekipe Čekmina.

U utakmicama 19. kola Međuopštinske lige učinak naših klubova bio je očekivan. Gradac je u Konopnici sa 2:0 savladao ekipu Sušica iz Kukolovca, dok je Polet na svom terenu u Stajkovcu slavio sa 4:2, u meču sa ekipom Bratstva iz Bratmilovca. Polovičan učinak ostvarli su fudbaleri Jedinstva, igrajući nerešeno t2:2 sa ekipom Moravca u Guberevcu. Jedino je ekipa Mladosti iz Batulovca doživela poraz i to od lidera na tabeli ekipe Omladinca u Donjem Sinkovcu.

 

Objavljeno: 06.04.2015 | Autor: Vlastimir Stamenković
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca