Jedinstvo bolje od Vlasine

ZONA „JUG“
Fudbaleri Vlasine doživeli su poraz od 1:0 u 7.kolu u Beloj Palanci od domaćeg Jedinstva. Ovaj susret imao je svoju predigru, jer delegat utakmice Mladen Anđelković iz Vranja nije dozvolio četvorici igrača „Rosuljaca“ da igraju zbog navodno neispravne dokumenacije sportskih legitimacija.
U narednom 8. kolu u Vlasotincu u nedelju u Vlasotincu gostuje ekipa BSK iz Bujanovca.

JABLANIČKA OKRUŽNA LIGA
Budućnost iz Orašja ne zna milost. Na svom terenu u subotu prosto je deklasirala sa 6:1 grdeličko Jedinstvo i sada se sa ekipom Plantaže nalaze na čelo tabele sa po 19 osvojenih bodova. Do pobede su stigli i fudbaleri Progresa koji su na svom bunjištu u Ladovici sa ubedljivih 4:0 slavili protiv Mladost iz Vinarca.

MEĐUOPŠTINSKA LIGA
Jedinstvo iz Šišave prijatno je iznenadilo svoje navijače. Uspeli su fudbaleri ovog kluba da sa 4:1 pobede u Navalinu istoimenu ekipu domaćina. U pravoj goleadi u Stajkovcu domaći Polet sa 6:5 slavio je protiv Slobode iz Donjeg Brijanja, dok je Morava u Gložanu položila oruže protiv ekipe Marjan MB. U ovom meču gosti su slavili sa 3:1. Mladost iz Batulovca pružila je žestok otpor u Leskovcu fudbalerima Morave, ali i pored toga poraženi su minimalnim rezultatom od 1:0.

 

Objavljeno: 30.09.2014 | Autor: InfoDesk


Galerija slika
Povezane vesti

  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca