Jovana Ignjatović osvojila prvo mesto na Svetskom kupu u Mađarskoj

Na Svetskom kupu u Segedinu u Mađarskoj od 21 – 24. 05. 2015. godine, reprezentacija Srbije je u konkurenciji 550 takmičara iz 20 zemalja u zbirnom plasmanu osvojila 1. mesto u ringovnim disciplinama ispred Belorusije i Ukrajine.

Naša sugrađanka, Jovana Ignjatović, uspela je fantastičnim borbom u finalu da pobedi takmičarku iz Belorusije i domogne se zlatne medalje.


Jovana Ignjatović

– Ja sam radila finale sa Beloruskinjom, disciplina K-1, juniorke. Pobedila sam je ubedljivo 3:0. Iako je ove godine je bilo manje takmičara nego prošle, moja protivnica je bila jedna od najtežih do sada – rekla nam je Jovana.
Srbija je dakle bila najuspešnija, kad su ringovne discipline u pitanju, a naš tim se u Beograd vratio sa 49 medalja – 17 zlatnih, i po 16 srebrnih i bronzanih odličja.Jovana Ignjatović i trener reprezentacije Srbije Srđan Radulović

– Belorusi, Rusi i Ukrajinci vaze za najjače borce. Ja sam inače zadovoljna, radila sam jedan od boljih mečeva i treneri su me pohvalili. Slede mi još državno prvenstvo, Balkanski kup i Balkansko prvenstvo – dodala je Jovana na kraju razgovora a mi joj želimo još mnogo mnogo medalja.


 

Objavljeno: 25.05.2015 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca