Nenad Stojković novi poverenik SNS-a

Vlasotinački opštinski odbor SNS našao se među 31. gradskim i opštinskim odborom Srpske napredne stranke koje je Izvršni odbor stranke raspustio početkom avgusta meseca. Nakon raspuštanja, odlukom Glavnog odbora za poverenika Srpske napredne stranke u Vlasotincu izabran je Nenad Stojković. Komentarišući odluku Glavnog odbora Nenad Stojković kaže da je jedan od najvažnijih ciljeva jedinstvo u članstvu i rukovodstvu.

„Promene su bile neophodne u stranci, neophodan je drugačiji pristup u radu, u rešavanju problema. Problemima moramo pristupati odgovorno i tražiti i iznalaziti brza i efikasna rešenja. Svi sa ovakvom vizijom Srbije a i Vlasotinca, svi koji su spremni da pomognu stranci i doprinesu rešavanju problema su dobrodošli“ – istakao je Stojković.
Biti izabran za poverenika najmasovnije i trenutno najpopularnije političke partije sigurno predstavlja veliku čast ali i veliku odgovornost.

– Kažite šta to znači za vas i kako doživljavate ovu privilegiju?
„Svakako je velika čast a još je veća odgovornost da je od strane vrha stranke procenjeno da mogu da odgovorim ovom zadatku. Čini mi se ipak da je odgovornost veća upravo i zbog složene političke situacije u Vlasotincu, ali se nadam da će ova promena doprineti da u narednom periodu stabilizujemo situaciju u opštinskom odboru, mobilišemo članstvo i polako se spremimo za stranačke izbore. Ova promena svakako će doprineti i rešavanju komplikovane političke situacije u gradu. Kao stranka pokušaćemo da doprinesemo rešavanju problema koji već duže vreme muče građane. Ali, takođe stav je i da SNS neće učestvovati u vlasti po svaku cenu“ – odgovorio je Stojković.

Stav je predsednika opštine Zorana Todorovića da se on u svom angažovanju, radu i prioritetima kao i izboru saradnika neće oslanjati na partijsku pripadnost već će njegova vodilja biti interes zajednice. Komentarišući ovakav stav predsednika Nenad Stojković je rekao da od izbora predsednika Todorovića podržava njegov rad, da je takav stav ispravan te da su svi koji žele da pomognu dobrodošli, nezavisno od toga da li su članovi SNS-a ili ne.

 

Objavljeno: 12.08.2014 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca