Održan koncert gradskog orkestra – publika pevala sa izvođačima

U okviru manifestacije Leto uVlasotincu sinoć je održan koncert Gradskog orkestra Vlasotinca. Za koncert je vladalo veliko interesovanje, pa je dvorište Kulturnog centra bilo prepuno onih koji su uživali u starogradskoj i izvornoj muzici.

Koncert je počeo nastupom Čede Markovića, estradnog umetnika iz Vranja, koji je nastupio kao gost Gradskog orkestra. Potom su se nizale pesme Alekse Kostića, učesnika Pinkovih zvezda, Marine Marković, Zvonka Ilića, Zvonimira Stanojevića, Milice Valčić, Milorada Pavlovića Arse, učesnika emisije Nikad nije kasno, Dušana Kocića i Anđele Ilić, koja je pobrala simpatije publike kao najmladji član Gradskog orkestra. Svaki nastup, odnosno pesmu publika je pevala zajedno sa solistima i nagradjivala ih gromoglasnim aplauzom.

Među mnogobrojnim Vlasotinčanima nastup Gradskog orkestra pratili su i poznati scenarista i pisac Siniša Pavić sa suprugom Ljiljanom, kao i predstavnici lokalne samouprave.


I ovoga puta Zvonko Ilić priredio je iznenadjenje prisutnoj publici jer je van programa izveo poznatu rusku pesmu Kaljinka i podigao publiku na noge. Uz ovacije Iliću završen je ovogodišnji nastup Gradskog orkestra Vlasotinca.


 

Objavljeno: 26.07.2016 | Autor: InfoDesk


Galerija slika
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca