Uni Gligorijević prva nagrada u Vrnjačkoj banji

Hotel „Fontana“ iz Vrnjačke banje raspisao je od 17. decembra 2020. do 7. januara 2021. godine veliki novogodišnji likovni nagradni konkurs za decu na temu „Fontana & medenjaci, vile & vilenjaci“, na kome su mogli da učestvuju mališani do 10 godina.

-Moramo da priznamo da ste premašili sva naša očekivanja, jer nam je pristiglo ukupno 115 radova, tako da smo umesto prvobitne 3 nagrade, podelili čak 15 nagrada najboljima – kažu ushićeno organizatori.

Prvu nagradu je osvojila Una Gligorijević (8. godina) iz Vlasotinca koja je dobila bicikl, drugu Damjan (8. godina) iz Vrnjačke Banje koji je dobio trotinet, a treću Nikolija iz Prokuplja koja je dobila sladak paketić. Grand Prix nagradu osvojile su sestre Danka i Jana (7. godina) iz Čuruga koje su osvojile vikend u hotelu Fontana.

Cilj likovnog konkursa pod nazivom „Fontana i medenjaci, vile i vilenjaci“ je da najmlađima i banjskim gostima skrene misli na vedrije teme, pruži im malo zabave i lep početak Nove godine i ujedno ih nagradi za kreativnost.

Da podsetimo da je Una pre manje od mesec dana takođe osvojila prvu nagradu na konkursu „Piši Deda Mrazu“ koji je organizovala kompanija Pošta Srbije.

 

Objavljeno: 09.01.2021 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca