Vlasina dočekuje Jedinstvo iz Bošnjaca

U nedelju na programu je 26. kolo zone „Jug“. Fudbaleri Vlasine na svom terenu dočekuju ekipu Jedinstva iz Bošnjaca, koja je lider na tabeli. Ovaj susret svakako je derbi kola i pobuđuje posebno interesovanje ljubitelja fudbala u Jablaničkom okrugu. Zonaš iz Bošnjaca pokazao je najviše u dosadašnjem delu prvenstva i sasvim zasluženo drži lidersku poziciju sa jasnom namerom da od naredne sezone igra u višem rangu. Ovaj meč koji je ujedno i derbi kola i počinje u 16,30 časova.

JABLANIČKA OKRUŽNA LIGA
U jedinoj utakmici koja je na programu u subotu u Orašju domaća Budućnost dočekuje ekipu Brze iz istoimenog mesta. Sutradan u nedelju u Ladovici fudbaleri Progresa dočekuju ekipu Sloge iz Lipovice. Oba ova susreta počinju u 16,30 časova.

MEĐUOPŠTINSKA LIGA
Vikend koji je pred nama doneće nekoliko zanimljivih i neizvesnih susreta u okviru 25. kola Međuopštinske lige. U subotu u Šišavi domaće Jedinstvo dočekuje ekipu komšijske Mladosti iz Batulovca. Biće to susret sportskih rivala posle nepune tri decenije, jer klub iz Batulovca dugo godina nije bio u takmičarskom pogonu. U Stajkovcu je, takođe, komšijsko nadmetanje prvih komšija. Ekipa Poleta dočekuje Moravu iz obližnjeg Gložana. U nedelju u Konopnici igraju Gradac i neugodna ekipa Slobode iz Donjeg Brijanja.

 

Objavljeno: 15.05.2015 | Autor: Vlastimir Stamenković
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca