Vlasotinački atletičari osvojili 4 medalje, Miloš Mitov prvak Srbije u bacanju kugle !

21.03.2015. godine, u Sremskoj Mitrovici je održano zimsko prvenstvo Srbije u bacačkim disciplinama.

Atletski klub “Vlasotince“ je na ovom takmičenju učestvovao ukupno sa četiri takmičara. Na takmičenje su otišli Aleksandra Golubović, Bogdan Zdravković, Jelena Popović i Miloš Mitov. Trener i takmičar vođa ekipe je bio mr Miloš Mitov.

Takmičenje je održano na atletskom gradskom stadionu u Sremskoj Mitrovici sa početkom u 11 časova.


Aleksandra Golubović se takmičila u bacanju diska i osvojila drugo mesto i srebrnu medalju dok je u bacanju diska bila treća i osvojila bronzanu medalju.
Bogdan Zdravković je u disciplini bacanja kugle zauzeo treće mesto i osvojio bronzanu medalju dok je u bacanju diska zauzeo zadovoljavajuće sedmo mesto.
Jelena Popović je bila deseta u bacanju kugle a u bacanju diska je zauzela trinaesto mesto.Miloš Mitov, prvak Srbije u bacanju kugle na pobedničkom postolju

Naš jedini predstavnik u seniorskoj konkurenciji je bio Miloš Mitov, nekadašnji višegodišnji prvak države u bacanju kugle i diska. Takođe i učesnik svetskih i evropskih prvenstava. U izuzetno jakoj konkurenciji, ali nažalost bez našeg najboljeg bacača kugle Asmira Kolašinca, naš takmičar je odličnim hicem iskoristio nedolazak velikog šampiona i osvojio prvo mesto i naslov prvaka Srbije u bacanju kugle. U bacanju diska je osvojio solidno sedmo mesto.Sveukupni bilans osvojenih medalja na ovom prvenstvu je četiri i to: 1 zlatna, 1 srebrna i 2 bronzane.

Ovo je ujedno bilo i prvo takmičenje ove godine i da su naši atletičari odlično krenuli u novu sezonu.

Čestitke svima!


 

Objavljeno: 01.04.2015 | Autor: InfoDesk


Galerija slika
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca