Vlasotinački naprednjaci proslavili slavu

U galeriji Kulturnog centra na Nešićevom keju vlasotinački naprednjaci proslavili su krsnu slavu, Sveta Petku. Krsnu slavu su i ove godine naprednjaci proslavili u prisustvu mnogobrojnih članova , simpatizera, predstavnika vladajuće koalicije, predstavnika opozicije , kao i predstavnika javnog i društvenog života vlasotinačke opštine.

Čestitajući slavu prisutnima domaćin slave Jovica Stanković kazao je da ih je Sveta Petka sačuvala od najvećih iskušenja  pred kojima se opštinski odbor nalazio u predhodnom periodu.

Predsednik opštinskog odbora SNS Vlasotinca , Nenad Stojković  pozdravljajuci prisutne između ostalog je istakao:
„Ove godine obelezavamo stranačku slavu sa jasnim stanjem u odboru i jasnim ciljevima kojima težimo. A težimo većem broju realnih radnih mesta u Vlasotincu, lepšem i čistijem okruženju u kome živimo, uređenoj opštinskoj upravi i javnim preduzećima i nizu drugih ciljeva koji bi, kad se ostvare, svima nama olakšali život. Verujem  da Srbija sa Srpskom naprednom strankom na čelu , ima šansu da postane uređena zemlja zadovoljnih ljudi.“
Čin rezanja slavskog kolača obavio je sveštenik vlasotinačke crkve Nikola Pešić. Ovogodišnji domaćin slave Jovica Stanković slavski kolač predao je novom domaćinu Slađani Mihailović.

 

Objavljeno: 27.10.2015 | Autor: InfoDesk


Galerija slika
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca