Atletski klub proslavio uspešnu 2015. godinu

Kako i priliči uspešnim klubovima, koji imaju čime da se podiče, tako su i ljudi iz Atletskog kluba Vlasotince, u prostoriji prelepog zdanja, na obali Vlasine, priredili novogodišnje duženje za svoje članove. Bila je ovo ujedno i prilika da se i zvanično čestita Predragu Filipoviću i Jovani Milosavljević, koji su u ovogodišnjem izboru Sportskog saveza zasluženo poneli laskave titule najboljeg sportiste i sportistkinje u 2015. godini.

Ponosni predsednik kluba, Miloš Mitov, je svim članovima kluba čestitao na uspešnim rezultatima u godini na izmaku i poželeo još bolje rezultate u narednoj takmičarskoj sezoni a Predragu Filipoviću uspeh na Olimpijadi u Brazilu.

Još jedan član AK Vlasotince, Đorđe Petković, trkač na srednje i duge pruge, dobio je priznanje Sportskog saveza, sportska nada.

U klubu gde dominira mladost mnogo nada koje vredno rade ali nažlost ne zavisi sve od njih, za dobre rezultate potrebno je imati i odgovarajuće uslove, ali kako je krenulo atletičarima se ne piše dobro. Najpre im je oduzeta jedna prostorija u sopstvenoj zgradi a sada su neki bacili oko na još jednu, kancelariju kluba, kako je krenulo crno se piše najuspešnijem vlasotinačkom sportskom kolektivu.

Ninoslav Radičević

 

Objavljeno: 28.12.2015 | Autor: InfoDesk


Galerija slika
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca