Konferencija klubova zone “Jug” – Vlasina za primer

Fudbalsko Bobište bilo je dobar domaćin Konferencije klubova zone „Jug“. Rukovodstvo FSRIS pod čijom je ingerencijom ovo takmičenje iskazalo je zadovoljstvom sveukupnim učinkom u jesenjoj sezoni. Gotovo istovetno je bilo i mišljenje predstavnika prisutnih klubova. Inače, iz nepoznatih razloga svoj nedolazak nisu opravdali predstavnici Ropotova, Jedinstva iz Bele Palanke i Slobode iz Donje Vrežine.


Rukovodstvo zone "Jug"

– U celini možemo biti zadovoljni dešavanjima u jesenjoj sezoni. Svedoci smo da klubovi žive i rade u veoma teškoj ekonomskom okruženju, gde je svaki dinar bitan i vredan. Baš, zbog toga takse za suđenje neće biti povećane, jer jasno nam je da bi to bio dodatni teret za klubove, koji ionako muku muče sa obezbeđivanjem novca za tekuće obaveze – rekao je prvi operativac FSRIS, generalni sekretar Blagoje Milošević.

Izveštaj o suđenju koji je podneo komesar Goran Nastić, jasno kazuje da se prvenstvena sezona u jesenjoj sezoni odvajala u okvirima sportske korektnosti i sa zavidnom objektivnošću delilaca fudbalske pravde, što je u svom izveštaju komesar Nastić posebno apostrofirao „da je suđenje proteklo na visokom nivou“.Takođe, i komesar za takmičenje Predrag Cvetković u svom izveštaju je konstantovao „da je jesenja sezona protekla u regularnim uslovima“. Usvojen je predlog predstavnika klubova da se povede malo više računa prilikom delegiranja službenih lica, i da oni, uglavnom, dolaze iz jednog pravca kako bi troškovi službenih lica, bar, u tom delu bila manja.VLASINA NAJDISCIPLINOVANIJA
Ako se, već, ne mogu pohvaliti jesenjim učinkom, Vlasotinčani se mogu podičiti time da su bili jedini klub u zoni ,,Jug“, koji nije došao pod udar disciplinskog sudije FSRIS Miroslava Stamenkovića. Tako su „Rosuljci“ pored štednje na svom bodovnom kontu, uštedeli i na partiji „izrečenih novčanih kazni“ od strane disciplinskog sudije.


 

Objavljeno: 26.02.2015 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca