Konferencije klubova Zone „Jug“ održana u Vranju

Fudbalski klub „Vranjska banja“ iz istoimenog mesta bio je u Vranju domaćin Konferencije klubova Zone „Jug“. I kao što obično biva pred početak fudbalske sezone sve je potaman.Nije bilo nikakvih primedbi na rad organa i pojedinaca saveza od strane 14 predstavnika klubova koji su došli u grad Bore Stankovića. I, što reče jedan od delegata, bila je to Zona ko slatka bonbona. Nisu su se pojavili samo predstavnici Jablanice iz Medveđe i Moravca iz Predejana, koji imaju dosta personalnih problema u klubu i pitanje je da li će, uopšte, biti učesnici prvenstva na „južnoj pruzi“.

Poslovično elokventni Ivan Nikolić, koji će u narednoj sezoni biti u ulozi disciplinskog sudije, kao predsedavajući , na efekntan način, prosto je pretrčao sve tačke iz dnevnog reda. Prisutni predstavnici klubova u celosti su prihvatili Izveštaje Komesara za takmičenje i Komesara za suđenje u takmičarskoj 2014/2015.godini.

– Prvenstvena trka počinje 15.avgusta. Neće biti vanrednih kola, a nema ni povećanja troškova takmičenja a ni troškova za službena lica – rekli su čelnici FSRIS.

Izvučeni su i takmičarski brojevi, pa se tako u prvom kolu sastaju:
Jedinstvo (P) – Vranjska Banja,
Morava (VH) – Moravac (P),
Vlasina – Ropotovo,
Balkanski – Budućnost (O),
Mladost (M) – Nebeski Anđeli,
Jablanica – Bobište,
Budućnost (P) – Lužnica,
Sloga (L) – Pusta Reka.

 

Objavljeno: 01.08.2015 | Autor: Vlastimir Stamenković
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca