Košarkaši obradovali navijače četvrtom pobedom u nizu

Košarkaši OKK Vlasotinca su u četvrtom kolu samo nastavili neverovatan niz pobeda. Ovog puta snagu domaće ekipe osetili su momci iz ekipe JUG iz Vranja koji su samo u prvom poluvremenu bili dostojan protivnik. U nastavku je sve bilo onako kako su naši prvotimci zamislili, ređale su se brojne akcije, kontre… Gosti iz Vranja nisu imali rešenje za odličnu igru domaće ekipe tako da pobeda nije ni dolazila u pitanje.

Uspeh ne dolazi slučajno a to nam je potvrdio i trener Vlastimir Stojanović koji nam je jednostavno nabrojao ono što se dešavalo za vikend, ono što je u stvari i trenutno stanje u klubu.

Mlađi pioniri
OKK Vlasotince-Play off (Leskovac) 56:17
Obezbeđena KVALITETNA LIGA

Pioniri
OKK Vlasotince-Hisar (Leskovac) 67:41
Obezbeđena KVALITETNA LIGA

Kadeti
OKK Vlasotince-Morava ( V.Han) 61:57
Obezbeđena KVALITETNA LIGA

Seniori
OKK Vlasotince – JUG Vranje 73:57.  Skor 4-0 u prva četiri kola.

– Uz prošlogodišnje pohvale Dejana Tomaševića, generelnog sekretara KSS-a, da je OKK „Vlasotince“ najbolji primer na teritoriji Srbije kako se treba raditi sa decom, ovaj naš uspeh ima još veći značaj i potvrdu da smo na pravom putu. Takođe, ne smemo biti stidljivi i skomni da se pohvalimo našim radom i rezultatima koje postižemo, naročito ako znamo da svi treneri rade volonterski, bez ikakve nadoknade! – kazao je trener seniorske ekipe Vlastimir Stojanović.

Rezultat po četvrtinama 12:15, 25:28, 17:4, 19:10. Ukupno na kraju 73:57.

 

Objavljeno: 08.11.2015 | Autor: InfoDesk


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca