Povratak Predraga Filipovića sa olimpijskih priprema u Antaliji

Član atletskog kluba „Vlasotince“ iz Vlasotinca i reprezentativac Srbije Predrag Filipović, vratio se sa olimpijskih priprema u Turskoj. Najuspešniji sportista u ovom regionu naše zemlje i četvorostruki olimpijac po povratku sa priprema u Antaliji podelio je sa nama utiske sa priprema:

– Pripreme su bile održane u Antaliji u Turskoj, u periodu od 10 – 25. 02. 2016. godine. Uslovi su bili idealni za ostvarivanje trenažnog procesa i sa temperaturom u intervalu od 20 do 25 stepeni. Trenirali smo na putu u naselju Konjati. Istovremeno sa nama su na pripremama bili i reprezentativci Turske i Ukrajine.Treninzi su bili žestoki i naporni ali tako je jedino moguće uspeti na olimpijskim igrama u Riju ove godine. Društvo su nam na kratko pravili i fudbaleri Napretka iz Kruševca, a zajedno samo putovali sa našim olimpijskim veslačima koji su bili smešteni u Beleku, četrdesetak kilometara dalje. Samo mesto je idealno za sport i sportski turizam, u šta smo se i sami uverili. Bili smo smešteni u odličnom hotelu SeaLife. U saradnji sa kolegama iz Turske planiramo da ostvarimo još bolju saradnju na polju priprema u zimskom periodu – rekao je naš četvorostruki učesnik olimpijskih igara Prdrag Filipović.


Glavni trener Predraga, Tomislav Stefanović izjavio je da je jako zadovoljan urađenim na pripremama i trenutnom formom Filipovića i da se treninzi realizuju po planu i programu.


 

Objavljeno: 29.02.2016 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca