Radovan Stanković novi predsednik Fudbalskog saveza opštine Vlasotince

Na izbornoj skupštini Fudbalskog saveza opštine Vlasotince delegati su izabrali novo rukovodstvo koje će u naredne četiri godine predvoditi vlasotinački fudbal. Za predsednika je izabran Radovan Stanković, iskusni sportski radnik, a za potpredsednika Vlastimir Stamenković, dok su za članove IO poverenje delagata dobili Igor Kocić, sudija superlige, Dejan Pešić, predsednik FK Vlasine i Goran Stojiljković, čelni čovek FK Gradac iz Konopnice.

Pre izbora verifikaciona komisija je ustanovila da sednici preisustvoju 10 delegata sa urednim ovlašćenjima dok je osporeno učešće Vlastimira Lazarevića, predstavnika ŽFK Rosulja 2014 jer je klub odlučio dag a zastupa Petar Cvetković. Osporeno je i učešće Vitomira Dojčinovića, kao predstavnika trenerske organizacijejer po obrazloženju predsedavajućeg ta strukovna organizacija nije izvršila izbore u predviđenom roku.U svojim diskusijama Lazarević i Dojčinović su tražili d aim se prizna status delegate, pominjali su kršenje Statuta ali je na kraju odlučeno da oni ipak nemaju pravo učešća kao delegate ove Skupštine.


Zahvaljujući na ukazanom poverenju , Radovan Stanković je obećao da će se truditi da unapredi rad opštinske fudbalske organizacije.

“Očigledno je da je fudbalski sport u krizi, da se većina klubova nalazi na ivici egzitencija, naš zadatak je da pomognemo klubovima da poboljšaju svoj položaj i izbore za bolje rezultate, to svakako neće biti lako ali nadam se podršci svih onih koji žele dobro ovom sportu – rekao je novoizabrani predsednik Stanković.

Na Sednici su izabrani i tri člana Nadzornog odbora, sednici su prisutvovali kao gosti Ivan Nikolić, predsednik odbora zapraćenje izbora i disciplinki sudija u FS RIS  i Petar Cvetković, komesar za delgiranje službenih lica zone Jug.


 

Objavljeno: 17.12.2015 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca