Vlasina još uvek neporažena

FUDBAL – ZONA „JUG“
Fudbaleri Vlasine posle odigranih četiri kola u Zoni „Jug“ još uvek su neporaženi. Od tri meča na svojoj „Rosulji“ zabeležili su samo jednu pobedu dok su u dva navrata igrali nerešeno. Uspeli su kao gosti da slave pobedu u Bujanovcu protiv ekipe Nebeski anđeli.
U nedelju na svom terenu igrali su samo 1:1 sa ekipom Bobišta, što je svakako rezultatski neuspeh. U subotu Vlasina u Leskovcu igra protiv domaće Sloge, a ovaj susret zakazan je za 16 časova.

JABLANIČKA OKRUŽNA LIGA

Da imaju ozbiljne namere da jurišaju na prvo mesto u Jablaničkoj ligi, fudbaleri Budućnosti iz Orašja uspeli su da zabeleže još jednu pobedu na gostovanju. Sa 2:1 savladali su Mladi borac u Živkovu, dok su fudbaleri Progresa doživeli još jedan poraz kao gosti u Čekminu od istoimenog kluba sa 4:2.

MEĐUOPŠTINSKA LIGA

U 4. kolu Međuopštinske lige strelci su bili izuzetno efikasni. U Gložanu gde kao domćini igraju svoje utakmice, fudbaleri Mladosti doživeli su katastrofalan poraz od 8:0 od ekipe Omladinca iz Donjeg Sinkovca. Jedinstvo je na svom terenu sa 6:1 pobedilo Moravac iz Guberevca, dok je u Donjem Brijanju ekipa Slobode sa ubedljivih 4:0 slavila protiv Morave iz Gložana. Polet iz Stajkovca izgubio je sa 4:1 u Bratmilovcu od domeće ekipe Bratstvo.

 

Objavljeno: 08.09.2014 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca