Vlasina počela sa pripremama

Danas je pod dirigentskom palicom novog (starog) trenera Siniše Stančića počeo prvi trening fudbalera Vlasine. Razgovarali smo sa njim nakon treninga, kao i sa predsednikom kluba Tomom Zlatkovićem.

Gospodine Stančiću, kako je prošao prvi trening ?
– Na prozivci je bilo 22 fudbalera. Mlada ekipa, uglavnom ista kao i u jesenjem delu sezone. To su sve radni momci i sa većinom se već poznajem jer sam radio sa njima i pre par godina.

Stanje sa povredama igrača ?
– Svi su zdravi i spremni za trening i nastavak sezone.

Hoće li biti pripremnih utakmica ?
– U planu je da odigramo 9 pripremnih utakmica do početka prvenstva. Svake srede i subote će se igrati po jedna utakmica što je i dovoljan broj da bi se obavile sve provere i da bi smo našli dobitnu kombinaciju kao i da izbrusimo formu – kazao je trener Stanišić.

Gospodine Zlatkoviću, kakvi su planovi za nastavak sezone ?
– Na prvom mestu je najvažiji kvalitetan rad i zdravlje svih fudbalera. Mnogo će zavisiti od suđenja. Što je do nas igraćemo maksimalno kvalitetno i truditi se da budemo u gornjem delu tabele. Prvenstveno ćemo gledati da vratimo sva svoja dugovanja, kao i ona koja samo nasledili i koja imamo obavezu da regulišemo. Najvažnije je da uigramo ekipu, da svi primaju redovne plate, a rezultati će nakon toga doći sami po sebi. Planiramo da ova mlada ekipa bude na okupu jedan duži period što je veoma važno za klub. Možda u letnjem prelaznom roku dovedemo 3-4 nova igrača ali je još uvek veoma rano pričati o tome – kazao je Toma Zlatković, predsednik kluba.

Toma Zlatković, Srđan Petković i Siniša Stančić.

Toma Zlatković, Srđan Petković i Siniša Stančić.

Zanimljivo je i to da je Srđan Petković, dosadašnji trener Vlasine, prisustvovao prvom treningu i pružio nesebičnu podršku novom treneru. Petković se tom prilikom oprostio sa igračima i poželeo im mnogo sreće u nastavku takmičenja. Priznaćete, u ovim vremenima, neverovatan gest – sportski, a pre svega ljudski. Svaka čast.

 

Objavljeno: 31.01.2015 | Autor: InfoDesk


Galerija slika
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca