Vlasina poražena u Babušnici

Zona „JUG“
Fudbaleri Vlasine doživeli su poraz u premijernom meču prvenstva Zone „Jug“na gostovanju u Babušnici. Fudbaleri domaće Lužnice bili su bolji i sa dva pogotka u drugom poluvremenu uspeli su da stignu do pobede, i do tri nova boda koji će im puno značiti u borbi za najviši plasman.

JABLANIČKA OKRUŽNA LIGA
Krenula je prolećna prvenstvena sezona u Jablaničkoj okružnoj ligi. Budućnost iz Orašja, lider na tabeli, na startu sezone startovala je pobedom na svom terenu u meču sa ekipom Jedinstva iz Gornjeg Stopanja. Domaći strelci bili su ubojiti i golman gostiju morao je, čak, šest puta da vadi loptu iz svoje mreže. Do pobede su stigli i fudbaleri Progresa u Ladovici. U duelu sa ekipom Železničara fudbaleri domaćeg Progresa pred 300 gledalaca stigli su do pobede od 2:0, u igri koja je bila izuzetno borbena a sam susret odigran je na teškom terenu.

MEĐUOPŠTINSKA LIGA
U subotu i nedelju igrane su utakmice 16.kola u Međuopštinskoj ligi. Fudbaleri Jedinstva u Šišavi sa 2:0 savladali su ekipu Kumareva. U komšijskom derbiju u Konopnici, domaći Gradac bio je superiorniji i sa 3:0 savladao je ekipu Poleta iz Stajkovca. Morava iz Gložana poražena je sa 4:1 u igri sa ekipom domaćeg Bratsva u Bratmilovcu, dok su na startu prolećne sezone fudbaleri Mladosti u Batulovcu doživeli poraz od leskovačkog Leminda rezultatom 3:4.

 

Objavljeno: 17.03.2015 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca