Vlasina u Vladičinom Hanu pobedila sa 3:1


ZONA „JUG“

U pretposlednjem 29. kolu Zone „Jug“ fudbaleri Vlasine igrali su sa ekipom Morave u Vladičinom Hanu, i uspeli da sa 3:1 pobede domaćine u igri u kojoj su „Rosuljci“ bili bolji tokom čitavog meča.

JABLANIČKA OKRUŽNA LIGA
Sa 57 do sada osvojenih bodova i viškom od devet bodova od drugoplasiranog Zlaoćudova, tri kola pre kraja prvenstva u Jablaničkoj ligi fudbaleri Budućnosti iz Orašja su na domak osvajanja šampionske titule. Da su napadači ekipe iz Orašja bili skoncentrisaniji i efikasniji mogli su prošle subote da u meču sa Vučjem na svom terenu overe prvo mesto. Međutim, meč je okončan nerešenim 1:1, tako da je šampionsko slavlje odloženo u naredna tri kola. Na svom terenu u Ladovici domaći Progres sa 3:0 slavio je protiv Šumadije iz Razgojne.

MEĐUOPŠTINSKA LIGA
Fudbaleri Jedinstva na svom terenu u Šišavi igrali su nerešeno 2:2 sa ekipom Slobode iz Donjeg Brijanja, dok je Mladost u Batulovcu još jednom poklekla na svom terenu. Ovog puta ekipa Sušica bila je bolja i došla do pobede od 3:1. Gradac je na svom bunjištu najzad stigao do pobede od 2:1 u meču sa ekipom Leminda. Morava iz Gložana doživela je pravu katastrofu u Leskovcu od domaće Morave koja je slavila sa ubedljivih 6:1. U Stajkovcu je bilo dobrog fudbala minule nedelje u kome su se igrači domaćeg Poleta hrabro suprostavili favorizovanom lideru ekipi Omladinca iz Donjeg Sinkovca. Posle žustre borbe svih 90 minuta meč je okončan nerešenim ishodom – 1:1.

 

Objavljeno: 05.06.2015 | Autor: Vlastimir Stamenković
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca