Vlasotinački radikali spremni za Vidovdan

U nedelju, 28. Juna na veliki srpski nacionalni i crkveni praznik”Vidovdan” sa početkom u 18h u Beogradu, na trgu Republike biće održan veliki miting Srpske Radikalne Stranke pod nazivom “Vidovdanska buktinja srpskog radikalizma”.

Iz Vlasotinca na taj veliki skup kreće autobus sa 50 članova SRS. Interesovanje je veliko, ali s obzirom na tešku materijalnu situaciju ovaj put broj putnika i autobusa je ograničen.

– Na tom protestu iskazaćemo nezadovoljstvo zbog opšteg stanja u Srbiji, srpskim zemljama i srpskom narodu u zemlji. Mi protestujemo zbog teške ekonomske i socijalne situacije koju aktuelna vlast, ne da ne može da razreši nego i svojim potezima i dalje gura Srbiju u socijalno, ekonomsko i mentalno beznađe! – Izjavio je lider OO SRS Vlasotince Svetislav Jović.

Potpredsednik OO SRS Milioš Mitrović je još dodao i to da je od ovih 50 članova, 70 posto omladina uzrasta od 18 do 22 godine i da je takvo stanje što se tiče učlanjivanja u Srpsku radikalnu stranku u poslednje vreme.

– Sve više je omladinaca koji se pronalaze u ideologiji SRS – dr Vojislav Šešelj – konstatovao je na kraju Milioš Mitrović.

 

Objavljeno: 26.06.2015 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca