Završena sezona zone „JUG“

ZONA ,,JUG“
Najzad je okončana i prvenstvena sezona u Zoni „Jug“. Posle odigranih 30 kola fudbaleri Vlasine zauzeli su šesto mesto, što je svakako ispod očekivanja navijača i datih obećanja od strane rukovodstva kluba. Očigledno da mnogo toga nije štimalo kako treba na „Rosulji“ i zato i ne čudi što su očekivanja izneverena. Rukovodstvo kluba moralo bi pod hitno da učini sveobuhvatnu analizu događanja u klubu u predhodnomperiodu i da na vreme otkloni sve ono što nije valjalo. Prvak Zone „Jug“ je ekipa Jedinstva iz Bošnjaca, dok su iz zone ispali ekipe Jedinstva iz Bele palanke, Sloga iz Gornje Vrežine i BSK iz Bujanovca.

JUŽNOMORVASKA OKRUŽNA LIGA
Prošlog vikenda na programu su bile utakmice 28. kola, koje su i donele konačan rasplet u ligi kada je u pitanju koja će se ekipa okititi šampionskom titulom. U derbiju kola u Zloćudovu domaćin je savladao ekipu Budućnosti iz Orašja sa 1:0. Ovim rezultatom zadovoljniji su fudbaleri iz Orašja, koji su zbog boljeg međusobnog skora već su postali prvaci Jablaničke okružne lige, pošto su jesenas u Orašju slavili pobedu od 2:0. Do pobede su stigli i fudbaleri Progresa iz Ladovice koji su na gostovanju u Vučju prosto razbili domaću istoimenu ekipu nanevši joj poraz od 1:5.

MEĐUOPŠTINSKA LIGA
Karakteristika 28. kola je da dve utakmice nisu odigrane, zbog nedolaska gostujućih ekipa. Ovaj nesportski ispad učinili su fudbaleri Jedinstva iz Šišave koji nisu izašli na megdan ekipi Mladosti u Donjoj Lokošnici, kao i fudbaleri Moravca iz Guberevca koji se nisu pojavili u Donjem Sinkovcu vodećoj ekipi Omladinca. Shodno Propozicijama takmičenja oba ova susreta biće registrovana službenim rezultatom u korist domaćih ekipa. Najzad su se sa gostovanja kući vratili neporaženi i fudbaleri Mladosti iz Batulovca koji igrali 2:2 sa ekipom MB Marjan u Biljanici. Polet iz Stajkovca izgubio je u leskovcu sa 2:1 od domaće Sušice, dok su fudbaleri Gradaca iz Konopnice doživeli katastrofalan poraz od 5:1 u Gložanu od domaće Morave.

 

Objavljeno: 09.06.2015 | Autor: Vlastimir Stamenković
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca